Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Farklı bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'de muteber ölçün TS EN standartlarıdır. 

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiveni ile alakalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli bekçi ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil nâre dayanıklıdır.

Merdivenin kapısının hariçya namuslu açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın durumunda istanbul Yangın kapısı fiyatları insanların birçokmasını sağlamlar.

Özellikle duyarlı ve altın materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Kötüda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Panik bar sebebiyle dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page